diumenge, 27 de setembre de 2015

Clàssics a la Festa Major

La música clàssica ens ha acompanyat durant tota la Festa Major.

La Coral Lo Llobregat de les Flors i el Cor Som i Serem de Viladecans ens han ofert a l'auditori del Cèntric un repertori propi i alguna peça conjunta. Un concert ja tradicional en Festa Major que ha fet gaudir al públic assistent.
El dissabte la Banda de Música del Prat ens va regalar un magnífic repertori de boleros i tangos especialment pensats per gaudir a l'aire lliure, una grada de la pl. Pau Casals plena va escoltar aquest concert alegre i festiu.


Diumenge, l'Associació Musical del Prat va prendre el relleu amb el concert que va oferir al migdia al pati de l'Artesà. En una nova ubicació diferent de la que ens tenen acostumats i amb la seva Big Band Prat, una desena de músics va oferir un repertori divers, amb peces de jazz, blues i ritmes llatins
Per acabar, diumenge a la tarda la Unió Filharmònica del Prat va continuar el costum d'oferir un repertori de música moderna amb grans peces de rock, des d'Elvis fins a Queen, pop, salsa i algun tema que va sorprendre al públic pel fet d'escoltar-lo en aquest format.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada