dissabte, 19 de setembre de 2015

De paelles, foodtrucks i com menjar bé a la Festa Major

Els dies de Festa Major són dies de viure al carrer. Des que les matinades, els actes esportius i els gegants ens desperten que ens llancem als carrers a passar el dia i gaudir amb les nombroses activitats que hi ha a la ciutat. I aquells dies també mengem per agafar forces!

L'Oferta gastronòmica per Festa Major és diversa.  Els bars, els resturants d'El Prat degusta'l i els "chiringuitos" de la Fira ofereixen un ampli ventall d'ofertes gastronòmiques. També esls espais de la Festa Major incorporen propostes diverses per fer un mos.

Enguany, l'entitat de les Escarxofes del Prat que normalment ens cuinen al Fondo d'en Peixo una paella deliciosa el dissabte de Festa Major s'agafen festa. I és que aquesta nombrosa entitat gastronòmica i cultural està al darrere de moltes festes cuinant-nos i aquest any tenen ganes de viure plenament la Festa Major. S'ho mereixen! Així que el dissabte, al Fondo d'en Peixo, uns food trucks prendran el relleu de Les Escarxofes i ens oferiran una oferta gastronòmica diversa i deliciosa que complementarà la proposta d'àpats, pica-pica i vermuts que ja és habitual en aquest espai. A més aquests food trucks faran parada i fonda fins el dilluns de Festa Major.

També al pàrquing de l'estació de Renfe s'hi ubicarà un espai de venda de pizzes per quan, a altres hores de la nit, ens agafi un atac imparable de gana després de tant ballar.

Amb tanta proposta gastronòmica només tenim ganes de menjar-nos la Festa Major!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada