dissabte, 26 de setembre de 2015

Divendres, festa, reivindicació i revival

 La primera nit al pàrquing de l’estació ha estat marcada, sobretot, per la diversitat de les propostes amb què hem pogut ballar i cantar. I és que, com bé diu el post, hi ha hagut moments per a la reivindicació, moments de festa i exaltació de l’alegria i també moments revival per recordar grans hits propis i versionats.

Han obert la nit els Xeic! La banda de les terres de l’Ebre desborda i contagia una energia especial que també és present amb les seves lletres festives i reivindicatives. Amb la cançó Festa Major han arrencat i han fet vibrar el públic. Ells també ens han regalat versions de temes nostrats com el meu avi, l'avi siset en versió ska o bé un medley instrumental amb què ens han passejat per cançons que tenim gravades a les nostres ments

La carpa s’ha anat omplint i agafant el ritme amb ganes d’estrenar la primera de les nits de la Festa Major.  Lax’n’busto ha pujat a l’escenari amb un bagatge de molts anys per presentar-nos Essencials i rareses que ens ha fet moure entre el revival dels seus grans hits i cançons quasi mai escoltades que donen una complexitat i una forma diferent del so de la banda. Cal destacar la capacitat d'aquesta banda de reunir al voltant de les seves cançons a gent de generacions tant diverses. Joves i més grans entonaven junts temes com Emiliano Zapata, Més que la meva sang o el bis que ha corejat a plena veu el públic, llença't.

Els Oques Grasses són en sí un espectacle. La seva proposta musical llueix amb una posada en escena tan rica, seductora i entregada. I és que la passió que regalen mentre repassen el seu repertori fa que es contagïi a tota la carpa. Cal destacar, a més, que un dels profes de l’Escola Municipal de Música, el Miquel Biarnés, és també percussionista i trombonista d’Oques Grasses, així que avui molts alumnes han pogut veure el Miquel en acció!
A més dels temes propis que Oques Grasses van presentant a la seva extensa i exitosa gira living in the holes, ens han regalat versions diverses i medleys que van des de Maná a Queen, tot des d'un so propi i desenfadat, amb un directe cuidat i que convidava a deixar-se emportar. Tot plegat ha aconseguit deixar ben amunt la primera de les nits a l'estació. I demà seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada