divendres, 25 de setembre de 2015

La Festa Major és aquí!

La Festa Major ja ha començat! Com l'any passat, el Toc d'inici dóna el tret de sortida a 4 dies festius i plens d'activitats. Els nens i nenes del Prat, acompanyats del capgròs Jordi, han picat ben fort a la porta de l'Ajuntament per cridar els gegants Rotllà i Griselda que han sortit a la plaça de la Vila a ballar, acompanyats del soroll i confeti dels trabucaires i amb la música de la nova peça del Toc d'Inici, composta per Gemma Rovira i que s'ha estrenat aquesta Festa Major.

També hem tingut una gran sorpresa, la família de Gegants del Prat creix amb una nova figura: el gegantó Pau. 

Tres coets anuncien que comença la Cercavila d'Inici pels carrers de la ciutat, amb totes les figures i colles del Seguici Popular festiu. En arribar a la pl. de la Vila tots hem gaudit de l'Esclat de la Festa Major, amb la participació conjunta de la Xaranga de la Casa de Aragón, Krestatum, els Diables del Prat, la Colla Gegantera del Prat, els Gegants Delta, els gegantons de l’AMPA Mare de Déu del Carme, de l'AMPA Charles Darwin, i dels instituts Salvador Dalí, Estany de la Ricarda i Ribera Baixa, els Castellers del Prat, la Colla Picacrestes i els Amics de la Sardana. I durant l'Esclat hem conegut una nova bèstia de foc: la gallina Papota

El pratenc Josep Costa, fundador del Teatre Kaddish i amb una vida dedicada al teatre, ha estat el pregoner d'enguany. 

Amb els aplaudiments del públic i al crit de 'Visca la Festa Major!!' ha donat pas als focs d'artifici i a l'inici de la Festa Major! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada