diumenge, 27 de setembre de 2015

Tronada i Trobada Gegantera per començar el diumenge

La jornada de diumenge ha començat ben d'hora amb el soroll i traques de la colla de Diables i la casa de Aragón.

Els gegants i capgrossos també han estat molt matiners. A les nou, s'han plantat a la pl. de la Vila per començar més tard la cercavila pels carrers i places de la ciutat, fins arribar al Parc Fondo d'en Peixo on han ballat amb la música de gralles i tambors. 


Enguany han participat a la trobada Gegantera 17 colles diferents: Sant Cugat del Vallès, Sant Andreu de la Barca, Gegants de Palau, Manotes del Tro (L'Hospitalet), Sant Carles de La Ràpita, Poble Sec (Barcelona), Palleja, Mollet del Vallès, Castelldefels, Santa Coloma De Gramanet, Sant Vicenç dels Horts, Ribes de Freser, Associació Gegantera Delta, Ampa Mare de Deu del Carme, Dali, Charles Darwin, Estany de La Ricarda, Gegants de la Ciutat.


L'activitat no ha cessat durant tot el matí. Mentre a la pl. de la Vila els Amics de la Sardana ens convidaven a fer rotllana i ballar una estona, la pl. Pau Casals s'omplia de gent amb l'Aparador, el petit mercat d'artesania de Festa Major on trobem els productes artístics de joves creadors i creadores de la ciutat: des de roba i complements, fins il·lustracions o petits llibres autoeditats.  Petits i grans han pogut participar també dels diferents tallers que s'han desenvolupat al llarg del matí.

A Torre Muntadas també hi ha hagut molta activitat. I és que el Teatre Kaddish, està d'aniversari i han celebrat els seus 40 anys amb un vermut, música i per descomptat molt bon ambient!

Aquí teniu les imatges del Prat.TV de la jornada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada