dissabte, 26 de setembre de 2015

Tambors, diversió, ballaruca i la història de la ciutat

A primera hora del matí l'Associació Gegantera del Prat ens ha despertat amb les matinades gralleres.

A partir de les 8h al CEM Julio Méndez la XXVIII torneig de futbol sala, a les 10h ha començat el Festival de la Diversió al Parc Nou i a la seu social del Cercle Artístic i de Pensament el Concurs de dibuix infantil i juvenil "Conchi Grande".

Des de les 11h a la seu social d'amics del Prat es podia presenciar la maqueta ferroviària El pas del tren pel Prat, aquesta tarda també es pot visitar l'exhibició des de les 17 i fins les 20h.


L'esperada Tamborinada popular, les 3 tavernes del Trenca-sons, ha iniciat el seu recorregut a la Pl. de la Vila puntualment a les 11:30h, amb tots els timbals de les colles de cultura popular del Prat  i molta canalla amb els seus tambors, han recorregut els carrers de la nostra ciutat fins arribar a Fondo d'en Peixo.Inaugurada l'exposició 13 artistes, 1 història, on Abel del Castillo, Núria Oreja, Xavi Mateo, Stella Rubio, Maite Marín, Tinta Fina (Núria Inés), Gabri Guerrero, Mariano Rios, Maite Travé, Olga Merchán, Silvia Martos, Elisa García i Josep Van Balart  ens expliquen la seva visió personal de la història del Prat a través de la terra, la pedra i l'aigua com a elements conductors.


Finalitzem la crònica del matí amb el ball de vermut del Fondo d'en Peixo amb Shakin'All, us esperem i gaudiu de l'oferta gastronòmica de les Food Trucks!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada