dissabte, 24 de setembre de 2016

Castellers i Diables protagonistes de la tarda de dissabte

Un gran tarda castellera a la plaça de la Vila. Si l'any 2014 els Minyons de Terrassa van portar-nos el primer nou i l'any passat es va col·locar la placa que ho recorda, avui els Verds de Vilafranca i els Capgrossos de Mataró han confirmat amb tres castells que la placa va en serio.

Els Castellers del Prat com anfitrions i acompanyats pels Castellers de Cornellà, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca han vingut en molt bona forma i ens han fet viure una tarda emocionant. Els Verds i els Capgrossos, preparats per participar al concurs de castells de Tarragona. Els de Mataró han pujat un 3d9f i els de Vilafranca un 3d9f i un 4d9f.

Els Castellers del Prat segueixen la seva evolució, creixent com a colla i descarregant al final de la tarda un tres de 6 amb agulla.

La jornada s'ha desenvolupat de la següent manera:

1a ronda:
- Capgrossos de Mataró: 2d8f
- Castellers de Cornellà: 5d7
- Castellers de Vilafranca: 3d9f
- Castellers del Prat: 3d6

2a ronda:
- Capgrossos de Mataró: 3d9f
- Castellers de Cornellà: 7d7
- Castellers de Vilafranca: 4d9f
- Castellers del Prat: 4d6

3era ronda:
- Capgrossos de Mataró: 5d8
- Castellers de Cornellà: 3d7
- Castellers de Vilafranca: 3d8 amb agulla
- Castellers del Prat: 3d6 amb agulla

Han tancat la trobada castellera els pilars de 6 dels castellers de Vilafranca i els capgrossos de Mataró i tancant totes les colles de manera conjunta amb 3 pilars de 4.


Els focs d'artifici anul·lats per la pluja el divendres, han posat fi a la trobada castellera i han deixat pas a l'inici del Correfoc Infantil que s'ha inicial amb la colla jove dels Diables del Prat. Els més petits han fet petar el foc fins arribar a Fondo d'en Peixo, ons ja els esperava la colla gran per donar l'inici al 32è Pratifoc. Les bèsties han estat les protagonistes en el 25è aniversari del Pollo. Acompanyat de la Papota i el Drac de la Múnia, els Diables han ballat fins arribar a la pl. de la Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada