dimarts, 6 de setembre de 2016

Clic Prat, una gran galeria col·laborativa de la Festa Major

Quan fa 14 anys el Centre Cívic Jardins de la Pau i l’Agrupació Fotogràfica Prat van crear el Clic Prat, el concurs fotogràfic de la Festa Major, poc podíem imaginar com d’universal i canviant es tornaria el món de la imatge. I tot i que ara els selfies, els telèfons i la immediatesa guanyen la partida, les imatges segueixen tenint el poder de recollir moments i ens expliquen molt, més enllà de la imatge.  Per això el Clic Prat, tot i que es va adaptant als nous usos, segueix tenint més sentit que mai.

Al concurs hi podem participar totes les persones, presentant un màxim de cinc fotografies abans del 2 d’octubre de 2016.

La categoria Instagram només requereix que afegeixis a les teves imatges l’etiqueta #clicprat. Les fotografies enviades a través d'aquesta plataforma participaran exclusivament a la categoria Clic Prat mòbil.

Pel concurs en el format més tradicional, cal fer arribar un màxim de 5 imatges de la Festa Major d’enguany a través de la web www.ccjardinspau.org, omplir el formulari de participació i adjuntar-les-hi, a partir del 23 de setembre.

Les imatges participants del XIV Clic Prat s’exposaran en el marc de la Fotofesta, del 21 d’octubre fins al 20 de novembre al Centre Cívic Jardins de la Pau.

Aquí podeu consultar les bases completes

Us deixem amb les imatges guanyadores en la darrera edició del concurs Clic Prat

Imatge guanyadora en la categoria Instagram al #ClicPrat 2015

Imatge guanyadora en la categoria Reflex. Autor Fernando Mella

Segon premi en la categoria Reflex. Autora Montserrat Zaragoza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada