dissabte, 24 de setembre de 2016

Gralles, tambors, ball de bastons i lindy hop

A primera hora del matí l'Associació Gegantera del Prat i la seva colla de gralles, els Gegants del Delta i els Gegantons de l'AMPA Mare de Déu del Carme ens ha despertat amb les matinades gralleres. A partir de les 10h ha començat el Festival de la Diversió al parc Nou.

L'esperada Tamborinada popular, "les 3 tavernes del Trenca-sons", des de Calanda i amb la gent del Prat que sempre l'acompanya s'ha iniciat el recorregut a la pl. de la Vila puntualment a les 11:30h.  Tots els timbals de les colles de cultura popular del Prat i molta canalla amb els seus tambors han recorregut els carrers de la nostra ciutat fins arribar a Fondo d'en Peixo.

A continuació, a la pl. de la Vila, molta gent ha acompanyat l'estrena de la nova colla de Bastoners del Prat, que han fet gaudir als presents amb els balls de bastons.
També a les 12h, s'ha inaugurat al Centre d'Art Torre Muntadas l'exposició Aprenent a mirar, aprenent a fer. 40 anys de formació artística al Prat.  Una reconstrucció històrica d'experiències de formació artística coincidint amb el 40è aniversari de l'Escola Municipal de Dibuix i Pintura.

Finalitzem la crònica del matí de dissabte amb el ball de vermut de Fondo d'en Peixo, vine a ballar a ritme de swing amb la Lindy Hoppers Band i a degustar l'arròs amb costella, sípia i bolets de Les Escarxofes del Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada