diumenge, 25 de setembre de 2016

La pluja torna a fer acte de presència a la Festa Major

Una tarda plena d’activitats la del diumenge, amb propostes diverses i per a tots el públics. Però la pluja sembla que no ens acaba de deixar tranquils i ha provocat canvis en la programació. 

Hem començat amb l’actuació de La Big Band de l’Escola Municipal de Música al parc Fondo d’en Peixo, que ha interpretat la versió que han realitzat de la sardana de Festa Major. Una versió amb arranjaments de jazz i on els instruments de vent són els protagonistes. 

També hem pogut escoltar la sardana de Festa Major a l’auditori del Cèntric, durant el concert de la Coral Lo Llobregat de les Flors. Acompanyats per l’Orfeó de Sants, han tancat la seva actuació interpretant de manera conjunta una melodia de Nadal del mestre Ribó i animant al públic a acompanyar-los.

El teatre, dansa i circ de carrer també han estat protagonista de la tarda. La pl. Louis Braille estava plena de nens i nenes per veure l’espectacle de circ Alone i a la pl. Sant Jordi, els assistents han pogut gaudir de la Mostra de dansa dels alumnes de les escoles Estudi 10 i Alegria. 

Una mica més tard, el Teatre Modern s’omplia per veure la versió femenina del Florido Pensil, amb Roser Batallar, Lloll Beltran, Victòria Pagès, Mireia Portas i Isabel Rocati. 

La Unió Filharmònica del Prat tenia prevista la seva actuació al pati de l’Artesà. Amb uns núvols amenaçadors, han començat el seu concert però la pluja només els ha permès interpretar una peça.

També s’han anul·lat per la pluja La Cirquera, el ball de jardins de la Pau i l’actuació de Jaume Barri. 
Fondo d’en Peixo es resistia a suspendre. Valents i fent força davant els núvols, s’ha esperat fins les 22 h per prendre la decisió. Finalment, els concerts de The Risas i Molly Varlet s'han anul·lat, amb la intenció de poder-los gaudir durant els propers mesos a l'escenari de La Capsa.

Tornem demà amb més força! Visca la Festa Major! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada