dimarts, 20 de setembre de 2016

L'Aparador s'instal·la de nou a la Plaça Pau Casals!

El diumenge, 25 de setembre, de 10.30 a 20.30 hores, la plaça Pau Casals acollirà, com cada any, l'Aparador de Festa Major, el petit mercat d'autoedició, art i artesania.

Durant tot el dia podreu descobrir una àmplia varietat de propostes de 20 artesans i artistes, elaborades amb materials i tècniques ben diverses: il·lustració, punt, tricot, ganxet, resina, fimo, tela, flors, paper, argiles, fusta, materials reciclats...

També aquells que us atreviu a deixar anar la vostra creativitat i experimentar en algunes d'aquestes tècniques podreu participar en diferents tallers al llarg de tot el dia. Pel matí, a les 11 h, Júlia Pelletier, amb el taller "Personatges fantàstics en moviment" ens convida a crear els personatges del nostre món imaginari a través de la tècnica de l'estampació o el gravat en relleu. I ales 11.30 hores, Lola Roig, ens proposa expressar les nostres pròpies ideees i alhora reflexionar amb el medi ambient experimentant amb la tècnica de la il·lustració, en el taller "Il·lustrem el nostre medi".

Per la tarda, a les 18 hores mentre Cartoncita ens ensenya a construir garlandes lluminoses d'origami per il·luminar les nostres estances o el jardí, els més petits podran construir-se una divertida disfressa de medusa, de la mà de l'artista resident de l'Escola d'Arts, Ana López, i ballar en una petita cercavila.

Tancarà la programació de tallers, Laia Codina, a les 18.30 hores, que ens mostrarà com elaborar un bloc de notes amb el cosit bàsic japonès anomenat Yotsume Toji.

Per participar-hi, no cal que reserveu amb antel·lació; només que vingueu uns 10 minuts abans del taller a la zona central de l'Aparador i ens comuniqueu que voleu participar.

Aquí trobareu més informació sobre l'Aparador i els seus tallers. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada