dilluns, 26 de setembre de 2016

Les llàgrimes de Santa Eulàlia remullen la cirquera

Ja ho diu la llegenda, que la jove i trista Santa Eulàlia plora per la Mercè per no ser oblidada com a primera patrona de Barcelona. I us preguntareu a què ve això? Doncs a que cada cop que les festes del Prat i les de la Mercè coincideixen, les llàgrimes de Santa Eulàlia creuen el Llobregat i ens fan la guitza als del Prat.

En aquest 2016, la cirquera ha sortit malparada. La proposta de la plaça Pau Casals no ha pogut tirar endavant fins dilluns. No sabem si Dave Wonderthing és el nou home de la pluja però no li han faltat les ganes de tirar endavant amb les propostes... però les llàgrimes capricioses han fet impossible poder gaudir de les propostes de la cirquera.

Avui però ens hem tret l'espineta clavada i unes grades plenes a vesar han rigut, aplaudit i han estat part de la sessió de La Cirquera.

Dave Wonderthing, el presentador ha anat donant pas a la Cia Alta Gama primer i després als sevillans de La Banda de Otro, un trio instrumental que ens ha ofert una gran dosi d'humor a cop de banjo i alguns gags a cavall entre el western i els malabars que han seduït a gent de totes les edats.

A La cirquera sempre ens quedem amb ganes de més però al Centre Cívic  Sant Jordi-Ribera Baixa podem disfrutar de grans propostes de circ durant l'any així que no us ho perdeu: tallers, espectacles i tastets per a que aneu gaudint d'aquest apassionant món!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada