diumenge, 25 de setembre de 2016

Matinades i tronada per començar el diumenge de la Trobada Gegantera


La jornada de diumenge ha començat ben d'hora amb el soroll i traques de la colla de Diables i la Casa de Aragón.
Els gegants i capgrossos s'han plantat a la pl. de la Vila plenant la plaça de visitants, per començar més tard la cercavila amb gralles i tambors pels carrers i places de la ciutat, fins arribar al Parc Fondo d'en Peixo. 


A la XXX Trobada Gegantera han participat: Sant Andreu de Llavaneres, Badalona, Drac d'Or (l'Hospitalet de Llobregat), l'Espluga de Francolí, Castelldefels, Manlleu, Parets del Vallès, Sant Boi, Manresa, Molins de Rei, Matadepera, Monistrol de Montserrat, Lliça de Vall, Estimem els Gegants (les Borges Blanques) i Palamós. Així com les colles locals: Associació Gegantera Delta, Ampa Mare de Deu del Carme, Charles Darwin, Estany de La Ricarda i els Gegants de la Ciutat.

L'activitat no ha cessat durant tot el matí. Mentre a la pl. de la Vila els Amics de la Sardana ens convidaven a fer rotllana i ballar una estona amb la Cobla del Baix Llobregat, la pl. Pau Casals s'omplia de gent amb l'Aparador, el petit mercat d'autoedició, art i artesania de Festa Major. Petits i grans han pogut participar també dels tallers d'estampació, il·lustració que s'han desenvolupat al llarg del matí i que continuaran a la tarda.

S'ha realitzar el segon Vermut de clàssics, el Teatre Kaddish ha recorregut els diferents espais de Torre Muntadas de la mà de personatges clàssics del teatre. I el pati de l'Artesà s'ha omplert per escoltar el repertori de la Banda i la Big Band de l'Associació Musical del Prat.

Fins aquí la crònica d'aquest matí de diumenge de Festa Major, a les 14h la Big Band de l'Escola Municipal de Música del Prat ens oferiran un concert fora de l'escenari principal, als arbres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada