divendres, 9 de setembre de 2016

Novetats del Prat Nocturn

Aquest any, millorem el Prat Nocturn, amb la incorporació de micròfons per als actors i radioguies receptores per al públic.

Aquest sistema és similar al que es fa servir en conferències i altres activitats que, per exemple, requereixen traducció simultània.

Les radioguies es lliuraran als assistents, de manera individual, a l’iniciar l’activitat (plaça de la Vila) i s’hauran de retornar al final de l’itinerari (Torre Balcells). Per tal d’efectuar el préstec, caldrà lliurar a l’organització un document oficial (DNI, Carnet de conduir, etc).

En el cas que algú vulgui abandonar l’itinerari abans de la seva finalització podrà dirigir-se a qualsevol persona de l’organització per retornar l’aparell i recollir el document.

Les radioguies es prestaran a les persones majors de 12 anys. Els més petits podran compartir els auriculars amb un adult.

Disposem d’un nombre limitat de radioguies i, per aquest motiu, es prestaran únicament a les persones inscrites. En el cas que en restessin, es repartiran per ordre d’arribada fins a la fi de les existències. Per aquest motiu, us recomanem especialment la inscripció prèvia. Us podeu inscriure enviant un mail a patrimonicultural@elprat.cat o trucant al tel. 93 478 28 58.

 L’aparell incorpora uns auriculars però si es vol portar uns de propis és compatible.

Les inscripcions es podran fer fins a 24 hores abans del dia del recorregut i caldrà que rebeu la confirmació de la vostra inscripció.

Els itineraris comencem a la plaça de la Vila i la durada aproximada és d’1 hora i 30 minuts.

L’hora d’inici és: 
  • Dimarts 20 a les 21 hores
  • Dimecres 21 a les 22 hores 
  • Dijous 22 a les 21 hores 
PLACES EXHAURIDES A TOTES LES SESSIONS!

Per tal d’agilitzar el repartiment d’aparells i no retardar l’inici de l’activitat, podem passar pel punt de trobada 30 minuts abans.

Ens veiem al Prat Nocturn!

1 comentari:

  1. Ja podriau donar una mica mes de temps. I a persones que treballen i no tenen temps de mirarhi la revista de la festa del Prat. Quina envedeixa. M'hagradaria poguer anar. Jopeta.

    ResponElimina