dilluns, 26 de setembre de 2016

Un gran final de Festa Major!Després de quatre dies intensos, amb un munt de propostes i amb visita de la pluja inclosa, la Festa Major del Prat s’acaba.

Durant la tarda nens i nenes han pogut gaudir dels espectacles infantils de la pl. de la Constitució i el pati de l’Artesà, a càrrec de les companyies Filgranes i Zipit Company. Màgia, circ i fantasia han fet volar la imaginació de tots els assistents.  Menstrestant, el públic reunit a Fondo d’en Peixo es preparava pels concerts de Balkumbia i Quimi Portet. 
La proposta de Balkumbia, barreja ritmes de balcans i llatins, amb músics de diferents cultures i estils. L’encarregat de tancar les propostes de Músiques al Parc ha estat Quimi Portet. Músic reconegut, amb una llarga trajectòria a bandes com Los Burros o El Último de la Fila i en també solitari, ha presentat el seu darrer disc sense oblidar els clàssics al seu repertori. 

A la pl. de la Vila, Bruno Oro & Vicenç Dream Big Band  amb el seu espectacle ‘Frank Sinatra, 100 anys’ ens feia recordar La Veu, el gran Frank Sinatra. 

Les entitats de Cultura Popular també s’han acomiadat de la Festa Major amb la tradicional Cercavila de Fi de Festa des de l’av. de la Verge de Montserrat fins arribar al pàrquing de l’estació on puntual ha començat el piromusical. 

Les llums i trons del castell de focs preparat per la prestigiosa pirotècnia Casa Estalella, han emocionat al públic assistent. L’espectacle ha començat amb les notes de la versió clàssica de la sardana de la Festa Major. També hem pogut escoltar la versió que ha fet enguany la Big Band de l'Escola Municipal de Música, i altres cançons de grups com Coldplay o David Guetta que els assistents han reconegut amb facilitat.


Quina millor manera d’acomiadar-nos de la #fmelprat fins el proper any! Visca la Festa Major! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada