dimecres, 21 de setembre de 2016

Una festa per gaudir en família amb nombroses activitats i propostes infantils!

Unes de les activitats amb més èxit cada Festa Major, són les propostes de caire familiar per a públic infantil, a diferents espais de la ciutat i de diferents disciplines: circ, titelles, pallassos, jocs i tallers. Aquí teniu un resum de les propostes per aquesta Festa Major, una guia ràpida per crear el vostre itinerari.


Dissabte. A les 10 h torna el Festival de la diversió al Parc Nou, amb inflables, tallers, karts i molt més... Si sou més de fer soroll, la tamborinada popular començarà  al es 11:30 h a la plaça de la Vila.  A la tarda, a les 18 h, a la plaça de Sant Jordi, espectacle infantil de circ amb la Cia. Capicua que ens presentarà l'espectacle Entredos, una història plena d'imaginació des del teatre gestual fins al circ, passant per la dansa. A les 20 h, el ja tradicional Correfoc infantil organitzat per la Colla de Diables del Prat que començarà el seu recorregut a la plaça de la Vila fins el parc del Fondo d’en Peixo.

Diumenge. Els Gegants i Capgrossos enamoren a tota la família així que res millor que començar el matí anant a la Trobada Gegantera que comença a les 09h a la plaça de la Vila i recorrerà els carrers del Prat fins acabar al Fondo d'en Peixo a l'hora del vermut. A les 18 h gaudirem de l’espectacle Alone de la Cia. Sebas a la plaça Louis Braille, la història d’un naufragi amb teatre d’objectes, teatre gestual i circ. També el diumenge,  les 19:30 h a l'espai Als Arbres del Fondo d'en Peixo podreu gaudir d'un espectacle d'animació amb el Jaume Barri.

Dilluns. A les 11 h del matí La Cirquera ens ofereix una sessió especial pensada per a tota la família! A la tarda, a les 18 h, podreu escollir entre la proposta de la Cia. Filigranes i el seu espectacle de circ i pallassos circ Filirates a la plaça Constitució i al Patí de l’Artesà us proposem Jai, el mariner de Zipit Company, un espectacle ple d’aventures amb titelles com a protagonistes.


I ja sabeu que cada dia, podeu deixar-vos caure per la Fira per gaudir d'atraccions i firetes per a totes les edats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada