Programa Festa Major 2016

La Festa Major se celebra entre divendres 22 i dilluns 26 de setembre.

Quatre dies per gaudir de la ciutat amb la família i els amics, per fer descobriments i per passar-ho molt bé! La Festa Major ets tu!


Un munt d'activitats es succeiran per tota la ciutat: cultura popular, música, circ, ball, espectacles infantils, teatre, activitats esportives...


A la xarxa la informació sempre és a un sol click. Tant des de la web, com des del blog us podeu informar de les activitats i propostes i saber com han anat. Les xarxes socials com la pàgina de la Festa Major a facebook emeten qualsevol novetat alhora que informen de tot allò que va succeint. També des de twitter i seguint l'etiqueta #FmElPrat podeu estar al cas de tot a l'instant!


A les cases ja ha arribat el programa de la Festa Major del Prat i també trobareu programes als equipaments públics de la ciutat. Si encara no li heu fet una ullada aquí el teniu

A més,dins el programa gran de la Festa Major trobareu un programa de mà que us podeu muntar vosaltres mateixos i que us ajudarà a estar informats de tot el que passa durant els dies de la Festa2 comentaris:

 1. Respostes
  1. Hola! Aquí tens el pfd del programa
   https://issuu.com/elpratcultura/docs/definitiu_el_prat_2016_baja
   También puedes consultar todos los actos y horarios en la web www.elprat.cat/festamajor

   Elimina